Oktatás és szocializáció

Rendszeres tanfolyami foglalkozások nincsenek, ám kérhetsz segítséget, ha a kutyádat szocializálni kell, vagy kisebb viselkedésproblémával küzdötök, esetleg az együttélésetek nem harmonikus.  Egyéni órák keretében tudunk segítséget adni ahhoz, hogyan tudod a viszonyodat rendezni a kutyáddal, és hogyan tudsz harmonikusan együtt élni vele, hogy  a mindennapi közös élet ne okozzon frusztrációt egyikőtöknek sem. Itt hívjuk fel a figyelmet a kölyökkori szocializáció fontosságára, amit, ha látogatja a kutyátok a napközinket, akkor sokat tesztek azért, hogy jól szocializált , jól kommunikáló kutyátok legyen.

A Kutyatár Park nem kutyaiskola, de időszakosan alapozó tanfolyamot indítunk. Ez, egy 9 alkalmas tematikus tanfolyam, ami után a klubfoglalkozáson fejlődhet tovább a kutyátok. A klubfoglalkozás időpontja állandó: vasárnaponként 15-16 óra között. Ezeken a foglalkozásokon, engedelmes, ügyességi feladatokat gyakorolhattok, segítjük az önérvényesítést az együttélésben, vagy rövid kirándulásra megyünk feladatokkal, vagy városi környezetbe, ahol a városban előforduló helyzetekhez és ingerekhez szoktatjuk a kutyákat.

A Kutyatár Park együttműködő partnere, a 2019 októberében nyíló, Dogsfort kutyaiskola, a II. kerületben, ahol szeretettel várunk benneteket, tematikus tanfolyami kereten belül, rendszeres kutyaiskolai órákon. Ugyanitt különböző hobbi sportokat is kipróbálhattok. Látogassatok el a kutyaiskola facebook oldalára a részletekért!oktatás, szoc.

A Kutyatár Park által nyújtott jelenlegi sportfoglalkozás, a mantrailing. A MantrailingBUDA sportkör keretein belül próbálhatod ki a sportot szakavatott mantrailing oktató vezetésével.                              

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.