Oktatás és szocializáció

oktatás, szoc.3 oktatás.3.Rendszeres tanfolyami foglalkozások nincsenek, ám kérhetsz segítséget, ha a kutyádat szocializálni kell, vagy kisebb viselkedésproblémával küzdötök, esetleg az együttélésetek nem harmonikus.  Egyéni órák keretében tudunk segítséget adni ahhoz, hogyan tudod a viszonyodat rendezni a kutyáddal, és hogyan tudsz harmonikusan együtt élni vele, hogy  a mindennapi közös élet ne okozzon frusztrációt egyikőtöknek sem. Itt hívjuk fel a figyelmet a kölyökkori szocializáció fontosságára, amit, ha látogatja a kutyátok a napközinket, akkor sokat tesztek azért, hogy jól szocializált , jól kommunikáló kutyátok legyen.

3.oktatás szocializció                  Australian Shepherd Clicker-training ault dog                  IMG_5905

A Kutyatár Park együttműködő partnere, a 2019 októberében nyíló, Dogsfort kutyaiskola, a II. kerületben, ahol szeretettel várunk benneteket, tematikus tanfolyami kereten belül, rendszeres kutyaiskolai órákon. Ugyanitt különböző hobbi sportokat is kipróbálhattok. Látogassatok el a kutyaiskola facebook oldalára a részletekért!oktatás, szoc.

A Kutyatár Park által nyújtott jelenlegi sportfoglalkozás, a mantrailing. A MantrailingBUDA sportkör keretein belül próbálhatod ki a sportot szakavatott mantrailing oktató vezetésével.

mantrailing                mntrg                mntrg1

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.