Kutyapanzió és napközi

A Kutyatár Park, kutyás és rekreációs park, egy olyan Kutyás Park, ahol a kutyádat napközibe hozhatod, panzióztathatod, extra szolgáltatásokat kérhetsz. Extra szolgáltatásként úszik vagy kirándul a kutyád, de a panziós extra szolgáltatás nélkül is nyaral. Falkában tartjuk a kutyákat, okleveles oktatók felügyeletével játszik, bandázik, szocializálódik nálunk a kutyád. Azt valljuk, hogy a kutyapanzió nem egy megőrzés, csupán, hanem egy olyan hely, ahol a kutyád nyaral, kikapcsolódik. Amíg te síelsz, vagy túrázol, vagy más országok szépségeit fedezed fel, vagy a tengerparton sütteted a hasad, a kutyád nem szenved hátrányt semmiből, mert a Kutyatár, az, ahová a kutya hazajár!

2.fülnapközi32.fül,panzió+

A kutyapanzió és kutyanapközi előnyeiről bővebben

kutyapanzióKutyanapközi és panzió, tudd a legjobb kezekben kedvencedet, minőségi szolgáltatás, hozzánk kikapcsolódni járnak a négylábúak!

Vannak olyan élethelyzetek, amikor a gazdiknak nincs arra lehetőségük, hogy utazásaikra kutyájukat is magukkal vihessék. Ilyenkor sokan a családra, barátokra bíznák a négylábú kedvencet, azonban a hozzátartozók nem mindig tudnak megfelelő segítséget nyújtani. Például előfordulhat, hogy mások is olyan szituációban vannak, amikor nem tudják fogadni rokonuk, ismerősük kutyáját. Amennyiben Te sem tudod kire hagyni a kedvencedet, azonban mindenképp meg kell oldanod a kialakult helyzetet valahogy, ne ess kétségbe, mert kutyapanziónk ideális választás lesz hűséges társad számára!

Kutyanapközink és panziónk kényelmes, egyszerű megoldást biztosít a különböző élethelyzetekben. Nagyon sok előnnyel jár, ha igénybe veszed szolgáltatásainkat. Rengeteg időt, energiát megspórolhatsz általunk, hiszen nem kell kutatnod ráérő személyek után az ismerősök, család körében. Kutyapanziónkban minden a négylábúakról szól, nálunk a legjobb kezekben vannak a kedvencek. Mi jóval többet nyújtunk a kutyáknak: nem csupán vigyázunk a távolléted alatt az állatra, hanem biztosítjuk a maximális gondoskodást azért, hogy semmibe se szenvedjen hiányt. A folyamatos foglalkozás segít könnyebbé tenni ezt az időszakot számára, az utazásod alatt tulajdonképpen ő is nyaral, kikapcsolódik, biztonságos, szeretetteljes környezetben. Ránk nem csupán a hosszú utazásokkal kapcsolatban számíthatsz, hanem a hétköznapokban is. Kutyanapközinkbe bármikor elhozhatod a kedvencedet, azért, hogy ne legyen egyedül, ameddig Te dolgozol, egyéb teendőidet végzed.

Biztosítsd kedvencednek a maximális gondoskodást akkor is, amikor teendőid, élethelyzeted ezt megakadályozzák, bízd ránk bátran hűséges társadat! Kutyapanziónk és napközink hosszú távon áll a gazdik és kedvenceik rendelkezésére. Ha bővebb információkra lenne szükséged, keress bizalommal bennünket a megadott elérhetőségeinken, ahol készséggel válaszolunk a felmerülő kérdésekre.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.